Ga naar hoofdinhoud

Met modulaire en prefab bouwoplossingen creëren we unieke leefomgevingen.

Wij kunnen oneindig variëren in creatieve ontwerpen, omdat wij een goede basis hebben weggelegd voor onze bouwwijze.

Toepassingen

Voordelen

Wonen

De woningen binnen het segment van BOX VARIANT zijn volledig doorontwikkeld, breed toepasbaar en daarmee uitermate geschikt voor huisvesting van starters, studenten, singles, senioren en mantelzorg. We hanteren de normen van het bouwbesluit, dat merkt u gelijk aan het comfort wanneer u een BOX VARIANT betreedt.

Werken

Een werkplek op maat waar u een eigen plek heeft om te werken, multifunctioneel en dus naar smaak samen te stellen.

Recreëren

Het verschil tussen wonen en recreëren wordt steeds kleiner. Stacaravans zijn verleden tijd, de nieuwe recreatiewoning betreft een tweede woning voor recreatieve doeleinden die qua verschijningsvorm vergelijkbaar is met reguliere woonvormen.

Hobby

Onze bouwoplossingen kunnen ook een uitkomst bieden om uw hobby uit te kunnen oefenen. Zo kan onze BOX VARIANT ingezet worden als tuinkamer of hobbyruimte en kan deze zelfs onderdak bieden voor uw geliefde dieren.

Wat zijn de voordelen?

  • Door het ontwerpproces volledig digitaal te laten verlopen kunnen wij onze duurzame en circulaire ambities kracht bij zetten.
  • Met onze configurator krijgt u direct een idee van de mogelijkheden.
  • Ook al hebben wij een configurator waar alles voor u inzichtelijk wordt gemaakt. Wij produceren op maat, dus alles is mogelijk.
  • De werkzaamheden op de projectlocatie worden tot een minimum beperkt, daardoor heeft u geen zorgen die u normaliter op een bouwplaats heeft.
  • Uw BOX VARIANT wordt onder ideale omstandigheden gebouwd in een verwarmde productiehal.
  • Door het voorhanden hebben van machines en materialen kunnen wij snellere bouwtijden realiseren dan op een bouwplaats.