Ga naar hoofdinhoud

FAQ – Veelgestelde vragen

Heb ik een vergunning nodig?

Of u een vergunning nodig heeft voor een BOX VARIANT hangt af van de plaats (en daarmee de regelgeving) waar het gebouw zal worden gebruikt. In sommige gevallen is een vergunning vereist, terwijl in andere gevallen dit niet het geval is. Dit hangt uiteraard ook af de toepassing/type BOX VARIANT.

Het is belangrijk om te onderzoeken wat de specifieke regels en voorschriften zijn in uw regio en te overleggen met uw plaatselijke gemeente. Zij kunnen u informatie geven over de vereiste vergunningen en andere regels en voorschriften die van toepassing zijn op het gebruik van een BOX VARIANT in uw gebied.

Uiteraard kunnen wij dit ook u voor u verzorgen. U kunt namelijk bij ons een vergunningscheck laten uitvoeren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat is de levertijd van een BOX VARIANT?

Uiteraard proberen wij zo snel mogelijk uw nieuwe BOX VARIANT gereed te maken. Hierbij kunt u rekening houden met een aanlooptijd van minimaal 6 weken.

Hoe groot kan een BOX VARIANT zijn?

Iedere BOX VARIANT heeft standaard afmetingen. Wilt u hiervan afwijken? Tot een breedte van 3,49m en een lengte van 12,50m kunnen wij standaard vervoeren. Voor grotere afmetingen moet er speciaal transport worden geregeld. Ook is het mogelijk om BOXEN op locatie te koppelen.

Wat kost een BOX VARIANT?

Aangezien onze BOX VARIANTEN online geconfigureerd kunnen worden en daarmee de uitstraling en opbouw sterk kan variëren, vragen wij klanten altijd contact met ons op te nemen. Zo kunnen we inspelen op de specifieke wensen van de klant en op basis daarvan een goede richtprijs geven.

Welke kosten zijn er nog meer, naast de aanschaf van een BOX VARIANT?

Als u een BOX VARIANT wilt plaatsen, wilt u natuurlijk graag weten wat voor kostenposten daar nog meer bij komen kijken.

Hierbij moet u denken aan grondwerk, fundering, transport en plaatsing. Deze kosten zijn niet standaard in onze aanbiedingen inbegrepen, omdat dit afhankelijk is van uw specifieke situatie. Denk hierbij aan de afstand, de grondsoort, de bereikbaarheid en grootte van uw BOX VARIANT.

Wat zijn de voordelen van modulaire bouwoplossingen zoals BOX VARIANT?

Modulaire bouw heeft tal van voordelen, waaronder:

  • Snelheid: Modulaire constructie is sneller dan traditionele bouwmethoden, omdat veel componenten in de fabriek worden geproduceerd.
  • Kostenbesparing: Het kan kosteneffectief zijn vanwege verminderde bouwtijd en minder afval.
  • Duurzaamheid: Materialen worden efficiënter gebruikt en er is minder verspilling.
  • Maatwerk: Modulaire bouw kan worden aangepast aan de behoeften van de klant.
  • Kwaliteit: Modules worden in een gecontroleerde omgeving gebouwd, wat leidt tot hogere bouwkwaliteit.

Is een BOX VARIANT net zo duurzaam als een traditionele bouwoplossing?

Ja, een BOX VARIANT is net zo duurzaam, zo niet duurzamer, dan traditionele bouwoplossingen. Het gecontroleerde productieproces in de fabriek minimaliseert afval en vermindert de impact op het milieu. Bovendien kunnen moderne materialen en technologieën worden gebruikt om energie-efficiënte en milieuvriendelijke woningen te creëren.

Kan ik een BOX VARIANT aanpassen aan mijn specifieke wensen?

Absoluut! Een van de grote voordelen van modulaire bouw is de flexibiliteit in ontwerp. U kunt uw modulaire woning aanpassen aan uw specifieke behoeften en smaak. Er zijn talloze mogelijkheden voor aanpassingen, waaronder plattegronden, materialen, kleuren en afwerkingen. Denk ook aan het zelf kiezen van badkamer sanitair, keuken, maar ook meubels, gordijnen en bedden. Wij kunnen de woning helemaal naar uw smaak opleveren.

Is een BOX VARIANT geschikt voor permanente bewoning?

Ja, modulaire woningen zijn geschikt voor permanente bewoning. Ze voldoen aan alle bouwvoorschriften en normen die gelden voor traditionele woningen. Ze bieden hetzelfde comfort en de duurzaamheid die u mag verwachten van een permanent verblijf.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor een BOX VARIANT?

Het aanvragen van een offerte voor een BOX VARIANT is eenvoudig. U kunt ons contacteren via het formulier op onze website of telefonisch. We zullen graag met u samenwerken om uw wensen en behoeften te begrijpen en u een gedetailleerde offerte te bezorgen.

Hebben jullie referenties die ik kan bekijken?

Ja, we hebben een pagina waarop ons aanbod zichtbaar is. Hier ziet u welke BOX VARIANTEN op voorraad zijn. Klik hier om een beter beeld te krijgen van ons vakmanschap en onze mogelijkheden.