Ga naar hoofdinhoud

FAQ – Veelgestelde vragen

Heb ik een vergunning nodig?

Of u een vergunning nodig heeft voor een BOX VARIANT hangt af van de plaats (en daarmee de regelgeving) waar het gebouw zal worden gebruikt. In sommige gevallen is een vergunning vereist, terwijl in andere gevallen dit niet het geval is. Dit hangt uiteraard ook af de toepassing/type BOX VARIANT.

Het is belangrijk om te onderzoeken wat de specifieke regels en voorschriften zijn in uw regio en te overleggen met uw plaatselijke gemeente. Zij kunnen u informatie geven over de vereiste vergunningen en andere regels en voorschriften die van toepassing zijn op het gebruik van een BOX VARIANT in uw gebied.

Wat is de levertijd van een BOX VARIANT?

Uiteraard proberen wij zo snel mogelijk uw nieuwe BOX VARIANT gereed te maken. Hierbij kunt u rekening houden met een aanlooptijd van minimaal 6 weken.

Hoe groot kan een BOX VARIANT zijn?

Iedere BOX VARIANT heeft standaard afmetingen. Wilt u hiervan afwijken? Tot een breedte van 3,49m en een lengte van 12,50m kunnen wij standaard vervoeren. Voor grotere afmetingen moet er speciaal transport worden geregeld. Ook is het mogelijk om BOXEN op locatie te koppelen.

Wat kost een BOX VARIANT?

Aangezien onze BOX VARIANTEN online geconfigureerd kunnen worden en daarmee de uitstraling en opbouw sterk kan variëren, vragen wij klanten altijd contact met ons op te nemen. Zo kunnen we inspelen op de specifieke wensen van de klant en op basis daarvan een goede richtprijs geven.

Welke kosten zijn er nog meer, naast de aanschaf van een BOX VARIANT?

Als u een BOX VARIANT wilt plaatsen, wilt u natuurlijk graag weten wat voor kostenposten daar nog meer bij komen kijken.

Hierbij moet u denken aan grondwerk, fundering, transport en plaatsing. Deze kosten zijn niet standaard in onze aanbiedingen inbegrepen, omdat dit afhankelijk is van uw specifieke situatie. Denk hierbij aan de afstand, de grondsoort, de bereikbaarheid en grootte van uw BOX VARIANT.